Nieuws

Stel vragen aan dierenarts Geraldine over jouw hond

op zaterdag 17 november!


Kom tussen 10 en 12 uur op bezoek met jouw hond en stel vragen

aan dierenarts Geraldine en krijg gratis een kleine check-up van

jouw favoriete viervoeter.


Bovendien kan je ook terecht voor al je voedingsvragen bij onze voedingsspecialist en heb je de mogelijkheid om je hond te wegen.


De eerste 15 hondjes ontvangen een doggy-bag!


Appelazijn voor gezonde hoenders


Een kuur met appelazijn levert een goede bijdrage aan de gezondheid en vitaliteit van de hoenders. Het bevat talloze vitaminen zoals vitamine E & C, B1, B2, en B6, talrijke mineralen zoals ijzer, kalium, calcium en magnesium, spoorelementen, enzymen en anti-oxidanten. Hierdoor geeft een kuur met appelazijn het immuunsysteem van het dier een flinke boost. Allerlei bacteriƫn en virale infecties kunnen hierdoor sneller en efficiƫnter aangepakt worden door het lichaamseigen afweersysteem. Verder zuivert het de bloeddoorstroming, wordt de afvoer van afvalstoffen bevordert en zorgt het voor een evenwichtige darmflora.


Mijten appelazijn is verkrijgbaar in flessen van 1 liter. Appelazijn voegt men best toe aan het drinkwater. Een bijkomend voordeel is dat het water niet of minder snel bevriest. De dosis bedraagt 1 eetlepel pet liter water gedurende 3 dagen.

Dit wordt best om de 2 weken herhaald. De winterperiode is zeker een geschikt moment om dit product aan te wenden en zo het lichaam van de kippen te versterken.